Producties        Diensten        Over Minnia        Contact


IN ONTWIKKELING           
Docu De Drie Hoefijzers
Dit kantoorgebouw representeert een van de grootste bierbrouwerijen uit de geschiedenis. In de film komen de geschiedenis en architectuur van dit gebouw met de huidige biercultuur van Breda samen.
  meer Film van een Gebouw
  Promo Impact Hub Rotterdam
De Impact Hub is een wereldwijd netwerk van organisaties die zich bezighouden met de transitie naar een meer duurzame economie. Voor Impact Hub Rotterdam gaan we een ultrakorte promo voor social media ontwikkelen.
  Nieuwe film publieke ruimte Chaam
Nadat de documentairefilm De pauw en de pelikaan vijf zomers op locatie heeft gedraaid is het tijd om een nieuwe film te maken, gericht op de toekomst van deze bijzondere plek, de Kerkdreef in Chaam.
PRODUCTIES             
BroodNodig
Promofilm voor een Rotterdams initiatief dat uit oud brood nieuwe energie gaat halen in de vorm van biogas. Power to the people!

  Dansmakers Docu
Documentairefilm over het proces van toewerken naar een nieuwe dansvoorstelling van SKVR Dansmakers, een cursus voor getalenteerde amateurdansers.  
meer SKVR


  De Pauw & de Pelikaan
Documentairefilm waarin een monnik wordt gevolgd op zijn reis naar een historische plek waar hem een reeks bijzondere ontmoetingen te wachten staat.
   
SKVR: Theatermakers
Promo voor een nieuw theatertraject van SKVR voor gevorderde spelers.   meer SKVR


  woningcorporatie Woonstad
Documentaire over het heden, verleden en een blik in de toekomst van een voormalig klooster in Rotterdam.
Van nonnen naar danseressen en kickboksers.
  meer Film van een Gebouw

  Duwen en Trekken
Interviewfilm met als doel de communicatie tussen Gemeente Rotterdam en woningcorporatie Havensteder te verbeteren.   
SKVR: expertise speciaal onderwijs
Reeks promofilms die de groeiende expertise van SKVR binnen het speciaal onderwijs onder de aandacht brengt.   meer SKVR

  De Boshut
Korte documentaire over een bijzonder huisje
in het bos en haar even zo bijzondere bewoonster.


  Noord&
Verrassende promo met een vrolijke activist in de hoofdrol. Noord& is een nieuw, fris initiatief dat in Rotterdam-Noord bijzondere filmavonden organiseert.
     
decorfilm: Ieder Kind een Instrument
Een uur aan filmbeelden met iconen van Rotterdam, megagroot geprojecteerd in De Doelen voor SKVR en het Rotterdams Philharmonisch orkest.
  meer decorfilms

  decorfilm: Krimpen aan Zee
Diverse decorfilms gemaakt voor een theatrale muziekvoorstelling over het fictieve dorpje 'Krimpen aan Zee'.   meer decorfilms


  decorfilm: Realtime klok
Ter gelegenheid van de opening van een nieuw cultureel centrum wordt een drie uur durende  levende klok van muziekinstrumenten geprojecteerd.
  meer decorfilms     
Escape 010
Voor de nieuwe grote speelkamer van een escape room hebben we spannende films gemaakt die de bezoekers sturen, entertainen en af en toe de stuipen op het lijf jagen. Helaas kunnen we hier niets verklappen dus om de films te kunnen zien zul je het zelf moeten gaan beleven.

  SKVR: multidisciplinair onderwijs
Promofilm en teaser voor SKVR Onderwijs om scholen aan te zetten een multidisciplinair lespakket af te nemen.   meer SKVR
  woningcorporatie Vestia: Arbeiders
Documentaire over arbeid vroeger en nu, aan de hand van een gebouw waar tot 2000 de voormalige sociale dienst van Rotterdam huisde.  
   meer Film van een Gebouw
       
Het Babyhuis
Interviewpromo in aanloop naar de opening van het eerste Babyhuis in Nederland. De film bestaat een aantal zeer indringende interviews.

  De kracht van Noord - debatfilm
Documentaire rondom burgerkracht. Over kwetsbaarheid en weerbaarheid van verschillende groepen mensen in de samenleving. De film is tijdens een debat ingezet om het gesprek op gang te brengen.
  World Wide Women - debatfilm
Vier sterke vrouwen komen aan het woord. De film is ingezet om tijdens een conferentie over het onderwerp het debat te initiĆ«ren. 
     
decorfilm: Escape
De film is gemaakt voor vertoning op de 14 schermen in het Rotterdamse metrostation Beurs. Een forens op weg naar werk maakt een drastische keuze.
meer decorfilms
  decorfilm: Kiss
Levensgrote droombeelden vertoond in restaurants door heel het land. meer decorfilms
  Waterschap Brabantse Delta
Films gemaakt voor interne en externe communicatie.