Producties        Diensten        Over Minnia        Contact


IN ONTWIKKELING           
De Drie Hoefijzers
Dit kantoorgebouw representeert een van de grootste bierbrouwerijen uit de geschiedenis. In de film komen de geschiedenis en architectuur van dit gebouw met de huidige biercultuur van Breda samen.

  Impact Hub Rotterdam
De Impact Hub is een wereldwijd netwerk van organisaties die zich bezighouden met de transitie naar een meer duurzame economie. Voor Impact Hub Rotterdam gaan we een ultrakorte promo voor social media ontwikkelen.
  Nieuwe film publieke ruimte Chaam
Nadat de documentairefilm De pauw en de pelikaan vijf zomers op locatie heeft gedraaid is het tijd om een nieuwe film te maken, gericht op de toekomst van deze bijzondere plek, de Kerkdreef in Chaam.PRODUCTIES           
BroodNodig
Promofilm voor een Rotterdams initiatief dat uit oud brood nieuwe energie gaat halen in de vorm van biogas. Power to the people!

  SKVR: Theatermakers
Promo voor een nieuw theatertraject van SKVR voor gevorderde spelers.   uitgelicht: SKVR


  De Pauw & de Pelikaan
Documentairefilm waarin een monnik wordt gevolgd op zijn reis naar een historische plek waar hem een reeks bijzondere ontmoetingen te wachten staat.
   
SKVR: expertise speciaal onderwijs
Reeks promofilms die de groeiende expertise van SKVR binnen het speciaal onderwijs onder de aandacht brengt.   uitgelicht: SKVR

  woningcorporatie Woonstad
Documentaire over het heden, verleden en een blik in de toekomst van een voormalig klooster in Rotterdam.
Van nonnen naar danseressen en kickboksers.
  uitgelicht: Film van een Gebouw

  Duwen en Trekken
Interviewfilm met als doel de communicatie tussen Gemeente Rotterdam en woningcorporatie Havensteder te verbeteren.     
Noord&
Verrassende promo met een vrolijke activist in de hoofdrol. Noord& is een nieuw, fris initiatief dat in Rotterdam-Noord bijzondere filmavonden organiseert.

  De Boshut
Korte documentaire over een bijzonder huisje
in het bos en haar even zo bijzondere bewoonster.


  Escape 010
Voor de nieuwe grote speelkamer van een escape room hebben we spannende films gemaakt die de bezoekers sturen, entertainen en af en toe de stuipen op het lijf jagen. Helaas kunnen we hier niets verklappen dus om de films te kunnen zien zul je het zelf moeten gaan beleven.
     
decorfilm: Ieder Kind een Instrument
Een uur aan filmbeelden met iconen van Rotterdam, megagroot geprojecteerd in De Doelen voor SKVR en het Rotterdams Philharmonisch orkest.
  uitgelicht: SKVR

  decorfilm: Krimpen aan Zee
Diverse decorfilms gemaakt voor een theatrale muziekvoorstelling over het fictieve dorpje 'Krimpen aan Zee'.


  decorfilm: Realtime klok
Ter gelegenheid van de opening van een nieuw cultureel centrum wordt een drie uur durende  levende klok van muziekinstrumenten geprojecteerd.   
Het Babyhuis
Interviewpromo in aanloop naar de opening van het eerste Babyhuis in Nederland. De film bestaat een aantal zeer indringende interviews.

  SKVR: multidisciplinair onderwijs
Promofilm en teaser voor SKVR Onderwijs om scholen aan te zetten een multidisciplinair lespakket af te nemen.   uitgelicht: SKVR
  woningcorporatie Vestia: Arbeiders
Documentaire over arbeid vroeger en nu, aan de hand van een gebouw waar tot 2000 de voormalige sociale dienst van Rotterdam huisde.  
  uitgelicht: Film van een Gebouw