Producties        Diensten        Over Minnia        Contact

VIDEOPRODUCTIE

Wij produceren videoproducties in opdracht van organisaties, de overheid en bedrijven, vaak in de sociale en culturele sector. Denk aan documentaires, promofilms en interviewfilms.

Elke opdrachtfilm vraagt om een eigen aanpak met bijbehorende vertelvorm. Wij willen in een originele, doeltreffende vorm uw verhaal vertellen met veel nadruk op de kwaliteit en de zeggingskracht van beeld.

Verschillende projecten vereisen een verschillende aanpak. Door jarenlange ervaring, affiniteit met de techniek van dit moment en een netwerk van creatieve professionals kunnen wij de beste keuzes maken voor elke productie.


OFFERTE

Wilt u een richtprijs voor uw productie ontvangen? Stuur dan een mail of bel om uw vraag vrijblijvend door te spreken. Wij stellen dan een uitgebreide offerte op met alle mogelijkheden op maat op een rij.

 
NETWERK

Wij beschikken over een groot netwerk van
professionals in ieder vakgebied nodig voor de totstandkoming van een AV productie.

Voor de meeste producties wordt samengewerkt met anderen die werken vanuit dezelfde professionaliteit als wij. Creatievelingen als een cameraman, geluidsman, lichtman, animator, stemacteur of componist.


MOGELIJKHEDEN

Het eindproduct kan op verschillende manieren bij de klant worden aangeleverd. Als filmbestand in verschillende formaten, of op DVD, Blu-Ray of rechtstreeks op internet.

Daarnaast kan op verzoek publicatiemateriaal vervaardigd worden, zoals een poster, maar ook een interactieve film of een complete website behoort tot de mogelijkheden.


 
APPARATUUR IN HUIS

Wij hebben alle benodigde apparatuur in huis om een kleine productie zelfstandig te kunnen draaien. Zo zijn we snel inzetbaar en kunnen we de kosten laag houden. Voor grotere producties wordt extra apparatuur ingehuurd.

We hebben een breed assortiment aan apparatuur die voor verschillende typen films een ander resultaat geven en die we gericht inzetten. Licht, geluid, camera's, filmlenzen - alles is in huis aanwezig.

Voor de post-productie werken wij met de meest recente software van Adobe CC, de professionele standaard van dit moment.

CLIENTS

Een selectie van opdrachtgevers: