Producties        Diensten        Over Minnia        Contact

WIJ MAKEN FILM

Wij produceren films in eigen beheer en in opdracht voor organisaties, de overheid en bedrijven, vaak in de sociale en culturele sector. We voelen ons erg op ons gemak bij niet-commerciƫle opdrachten die de wereld net een stapje verder brengen in de goede richting.

Elk filmproject vraagt om een eigen aanpak met bijbehorende vertelvorm. Wij vertellen verhalen in een originele en doeltreffende vorm met veel nadruk op de kwaliteit en de zeggingskracht van beeld.

 
NETWERK

Wij beschikken over een groot netwerk van
professionals in ieder vakgebied nodig voor de totstandkoming van een AV productie.

Voor de meeste producties wordt samengewerkt met anderen die werken vanuit dezelfde professionaliteit als wij. Creatievelingen als een cameraman, geluidsman, lichtman, animator, stemacteur of componist.


 
APPARATUUR IN HUIS

Wij hebben alle benodigde apparatuur in huis om een kleine productie zelfstandig te kunnen draaien. Zo zijn we snel inzetbaar en kunnen we de kosten laag houden.

We hebben een breed assortiment aan apparatuur die voor verschillende typen films een ander resultaat geven en die we gericht inzetten. Licht, geluid, camera's, filmlenzen - alles is in huis aanwezig.

CLIENTS

Een selectie van opdrachtgevers: